Om och kontakt

Vi som gör familjen Introvert heter Fredrik och Jenny Forsberg. Vi startade serien den 30 september 2016 och många av seriestripparna om familjen Introvert bygger på situationer som vi själva hamnar i och funderar över. Men serien är långt ifrån någon exakt återgivning av verkligheten. Ibland har vi bara skruvat till situationerna och figurerna, ibland är seriestripparna helt påhittade.

Verklighetens Jenny och Fredrik bor i en ostädad lägenhet i Stockholmsförorten Täby. Där bor också Chaplin och Enzo, till vardags kallade vargarna, som är inspirationen till seriens Vargen.

När vi inte gör serier, jobbar med våra andra webbplatser eller ser på film är Fredrik supportansvarig för affärssystem i bilbranschen, letar bortsprungna djur med Enzo id-hund eller gör webbplatser i WordPress medan Jenny skriver böcker och hjälper företag och myndigheter att göra texter begripliga på Klartext.

Vill du annonsera på familjen Introvert?

Läs mer om att annonsera hos familjen Introvert.

Är dina kunder introverta?

Har du en produkt eller tjänst som passar introverta? Vill du synas på familjenintrovert.se? Läs mer och hör av dig till oss.

Pin It on Pinterest

Share This